Speciallæge i Plastikkirurgi

Erik Heidemann

Fisketorvet 4-6, 7. sal
5000 Odense C.
Telefon 66 14 61 16
(hverdage 8:00-10:00 samt torsdage kl. 13-14)

 
 

Parkeringskælder under Fisketorvet 4-6 er lukket i forbindelse med omdannelse af Odense City. Den forventes genåbnet omkring 1. oktober 2019.

Kommer du i bil fra den Nord- og vestlige del af Odense - så anbefaler vi - at du benytter parkeringskælder (betaling) "Nørregade NY P-kælder", opgang "trappetårn P14" (tæt på Den Grimme Ælling), gangafstand ca. 200m.

Kommer du i bil fra den sydlige del af byen, så anbefaler vi parkeringskælder (betaling) under Magasin, gangafstand 200m. eller gratis parkering i Albanigades nordligste del mod Fisketorvet, gangafstand 300-500m.

Har du mulighed for afsætning via ven- eller pårørende, så er der mulighed for dette i Dansestræde, hvor der er afmærket (med gult) et antal p-pladser med 30 minutters gratis parkering (kun til patienter på Fisketorvet 4-6). Gangafstand herfra ca. 75m.

Der er ligeledes et antal handicap p-pladser i slutningen af Nørregade mod byggepladsen på Fisketorvet. Gangafstand ca. 75m.

Du kan også orientere dig om parkeringsmuligheder, og få hjælp til ruteplanlægning via nedenstående link til Odense Kommune; 

Odense Kommunes ruteplanlægning eller parkeringsoversigt

Samme muligheder via App´en "Odense Rundt" til smartphones (Appstore og Google Play).